Kniha Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Eminent
rok vydání 2015
vydání 1.
jazyk česky
stran 364
ISBN 978-80-7281-495-4

Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(50)
190 Kč

stav: Nová kniha

kniha 190 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  80 Kč
(2952)
Řeporyje
199 Kč

stav: Zachovalá

kniha 199 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
osobní předání – Řeporyje (Praha)  0 Kč
(11477)
Liberec I-Staré Město
208 Kč

stav: viz dále

2015 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu

kniha 208 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy