Kniha Domácí uzení masa na grilu i v udírně - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
jazyk česky
rok vydání 2017
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatel Esence
místo Praha
stran 192
rozměry 23 cm
ISBN 978-80-7549-077-3 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

3 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa.Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cenami ověnčeného autora Willa Fleischmana vám pomůže zazářit na letních party s přáteli a rodinou.

Historie prodejů

Prodáno 3krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)