Kniha Jak funguje jídlo - Co jíme, když jíme - Trh knih - online antikvariát

kolektiv autorů, překlad Jitka Rákosníková

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
kniha Jak funguje jídlo Co jíme, když jíme, Euromedia 2018
rok vydání 2018
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatel Euromedia
stran 255
rozměry 25 cm
ISBN 978-80-7549-585-3 (váz.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(3428)
Liberec I-Staré Město
277 Kč

stav: viz dále

Praha: Euromedia group - Knižní klub, 2018. Vydání 1. Strany 256 s. Stav: velmi dobrý. Vazba: původní, pevná

kniha 277 Kč
Zásilkovna  80 Kč
Balíkovna  80 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec. Po-Pá 9-17h, so 9-13h
Lanškroun-Vnitřní Město
380 Kč

stav: Nová

kniha 380 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  100 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Balíkovna  75 Kč
osobní předání – Lanškroun-Vnitřní Město (Lanškroun, okr. Ústí nad Orlicí)  0 Kč
(1)
249 Kč

stav: Běžné opotřebení

kniha 249 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Moravská Ostrava, Vratimov
500 Kč

stav: Nová

kniha 500 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  80 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Moravská Ostrava (Ostrava, okr. Ostrava-město)  0 Kč
osobní předání – Vratimov (Ostrava-město)  0 Kč

Sháním tuto knihu

1 zájemce

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne. Graficky poutavě upravená publikace zkoumá to dobré, to špatné i to matoucí o potravinách, probírá i trendy ve výživě. Přečtěte si, co jsou to antioxidanty, zjistěte, co s vaším tělem udělají superpotraviny, poučte se, proč je nebezpečné znovu ohřívat rýži. Kniha pokrývá širokou škálu témat, od diet k nesnášenlivosti lepku a vyvrací řadu běžných mýtů o jídle. Vysvětluje, jaké jsou zásady dobré výživy, probírá jednotlivé skupiny potravin, srovnává organické a průmyslově zpracované potraviny. Sleduje historii výroby potravin a organického zemědělství, způsob dopravy potravin, vysvětluje i to, co znamená doporučené datum spotřeby. Kniha je poutavým průvodcem čtenáře, pomůže mu pochopit skryté biologické účinky běžných potravin pomocí vědeckého rozboru a odhalí sílu různých druhů jídla a pití.

Historie prodejů

Prodáno 9krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)