Kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotili 2 uživatelé
nakladatel Perseus
rok vydání 2016
vydání 1.
místo Praha
ISBN 978-80-904757-1-7 (váz.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(664)
Ústí nad Labem-centrum
180 Kč

stav: Stav nové knihy

Je lehce zvlněná,jinak ok

kniha 180 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  129 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Ústí nad Labem-centrum (Ústí nad Labem)  0 Kč
U křivého kostela
(62)
Čakovice, Vysočany
199 Kč

stav: Nová

kniha 199 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  159 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  79 Kč
osobní předání – Čakovice (Praha)  0 Kč
osobní předání – Vysočany (Praha)  0 Kč
Pracovní dny Poliklinika Vysočany dle dohody, večer sídliště Čakovice.
(11419)
Liberec I-Staré Město
285 Kč

stav: viz dále

2016 Stav: Dobrý, až velmi dobrý, oděrky na deskách. Vazba: Pevná bez přebalu

kniha 285 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


danton 12. 10. 2020
Pro milovniky historie ceske muchyne

Havva 12. 05. 2021
Popis / resumé
Kniha mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

Je to sběratelský kus. Výpravná a popisná kniha s mnoha historickými dokumenty, dobovými obrazovými přílohami, fotografiemi a návody z oboru gastronomie. Prostě řečeno krásné "retro kuchařství" povýšené na alchymii.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy