| jazyk | česky | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2016 | ||||||
| vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2016 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
| kniha | 54 Kč |
| Zásilkovna | 69 Kč |
| osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
| Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion | |
stav: Výborný, jako nová
V Praze možnost osobního předání na různých místech dle dohody.
| kniha | 60 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 105 Kč |
| Zásilkovna | 95 Kč |
| Balíkovna | 85 Kč |
| osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Příbram I (Příbram) | 0 Kč |
| osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
stav: viz dále
2016 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
| kniha | 54 Kč |
| Zásilkovna | 69 Kč |
| osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
| Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion | |
stav: nová
| kniha | 100 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Strachotín (Břeclav) | 0 Kč |
stav: Nová
| kniha | 200 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
stav: Nová, omylem zakoupená 2x...
Původní cena 399 Kč
| kniha | 200 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
| osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
| Předání možné kdekoliv v Praze, kde se dá lehce zaparkovat:-) | |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Kniha vám představuje 30 základních kuchařských dovedností. Dokonce i když jste v kuchyni úplný začátečník, již zanedlouho si budete mazat své vlastní máslo na vlastnoručně upečený chléb, grilovat své vlastní domácí klobásy nebo pít své likéry z nejčerstvějšího sezonního ovoce. Návody na přípravu krok za krokem jsou doplněny mnoha fotografiemi. Mnoho lidí uvěřilo, že připravovat si svá vlastní jídla je obtížné, časově náročné a nestojí to za námahu. Ale Kate Walsh – kuchař-samouk a obhájkyně udržitelného rozvoje potravin – ví, že naučit se vařit z čerstvých a sezonních místních surovin je nejlepší způsob, jak zlepšit své zdraví i udržitelný rozvoj zemědělství. A navíc: její pokrmy chutnají skvěle! Zapojte se i vy do těchto skvělých a lahodných kuchařských projektů.
Prodáno 2krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)