Kniha Bylinky, plody a houby - jak je rozeznat, sbírat a jíst - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Eva Maria a Wolfgang Dreyerovi ; [z německého originálu ... přeložil Vladimír Řehořek]

nakladatel Víkend
rok vydání 2010
jazyk česky
místo Líbeznice
stran 173
rozměry 20 cm
poznámka barev. il.
ISBN 978-80-7433-021-6 (váz.)

Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno, ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni. Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této praktické příručce.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(106)
599 Kč

stav: Nová, nikdy nečtená.

Rok vydání 2010
N18

kniha 599 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  119 Kč
Zásilkovna  89 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 2 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy