nakladatel | Pavla Momčilová - Medica Publishing |
---|---|
rok vydání | 2003 |
vydání | Vyd. 1. |
místo | Čestlice |
stran | 109 |
rozměry | 23 cm |
poznámka | il. (některé barev.) |
ISBN | 80-85936-44-5 (brož.) |
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a jejich druzích, o jejich zpracování v moderní české kuchyni a seskupuje spoustu starých i nových receptů na chutná a zároveň zdravá jídla ze špaldy a ječmene.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.