Kniha Technologie přípravy pokrmů - 2 učebnice pro kuchaře a číšníky. - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk

nakladatel IQ 147
rok vydání 1996
vydání 6., čes. upr. vyd., v IQ 147 1.
místo Praha
stran 350
rozměry 21 cm
ISBN 80-238-0698-X (v knize neuvedeno : brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(115)
Karlovy Vary
300 Kč

stav: Zachovany

Máme víc kusů

kniha 300 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  69 Kč
osobní předání – Karlovy Vary  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 2 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 8krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy