Kniha Vaříme zdravě, chutně a hospodárně - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotilo 5 uživatelů

Joza Břízová, Maryna Klimentová a kolektiv ; [recepty kolektivu autorek upravil a doplnil Martin Jiskra]

nakladatel Ikar
rok vydání 2006
vydání Vyd. 19., (V EMG 2., přeprac. a
místo Praha
stran 502
rozměry 25 cm
poznámka il.
ISBN 80-249-0753-4 (váz.)

Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy. Více než 1700 receptů od polévek až po zákusky.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(69)
Čestlice, Smíchov
100 Kč

stav: Používaná

kniha 100 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  101 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Čestlice (Praha-východ)  0 Kč
osobní předání – Smíchov (Praha)  0 Kč
Osobní předání v Praze je poblíž metra Anděl - křižovatka Plzeňská x Radlická; obvykle ve všední dny, ideálně od oběda dál. V Čestlicích lze obvykle kdykoliv celý týden. Praha 4 a 10 po domluvě
(1)
200 Kč

stav: Jako nová

Kniha jako nová v pěkném stavu.

kniha 200 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  94 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  69 Kč
(11)
Černý Most, Hloubětín
200 Kč

stav: Běžné opotřebení

kniha 200 Kč
Zásilkovna  80 Kč
osobní předání – Černý Most (Praha)  0 Kč
osobní předání – Hloubětín (Praha)  0 Kč
Je k dispozici také vydání z roku 2019
Je k dispozici také vydání z roku 1999
Je k dispozici také vydání z roku 1995
Je k dispozici také vydání z roku 1990
Je k dispozici také vydání z roku 1983
Je k dispozici také vydání z roku 1978
Je k dispozici také vydání z roku 1975
Je k dispozici také vydání z roku 1974
Je k dispozici také vydání z roku 1966
Je k dispozici také vydání z roku 1964
Je k dispozici také vydání z roku 1960
Je k dispozici také vydání z roku 1960
Je k dispozici také vydání z roku 1958
Je k dispozici také vydání z roku 1957
Je k dispozici také vydání z roku 1955
Je k dispozici také vydání z roku 1955
Je k dispozici také vydání z roku 1954
Je k dispozici také vydání z roku 1953
Je k dispozici také vydání z roku 1952

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 5 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


EvikC 28. 01. 2022
Tato kuchařka má jedno plus - každá kapitola pojednává v úvodu o tom, jak správně s daným typem suroviny zacházet, jak připravit, jak zachovat hodnotné látky (jak na maso, luštěniny, zeleninu atd). Všechny základní, ale dnes i zapomenuté výborné recepty české kuchyně. Naučíte se podle ní vařit.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy