Joza Břízová, Maryna Klimentová a kolektiv ; [recepty kolektivu autorek upravil a doplnil Martin Jiskra]
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2006 |
vydání | Vyd. 19., (V EMG 2., přeprac. a |
místo | Praha |
stran | 502 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 80-249-0753-4 (váz.) |
Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy. Více než 1700 receptů od polévek až po zákusky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Používaná
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 101 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Čestlice (Praha-východ) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Osobní předání v Praze je poblíž metra Anděl - křižovatka Plzeňská x Radlická; obvykle ve všední dny, ideálně od oběda dál. V Čestlicích lze obvykle kdykoliv celý týden. Praha 4 a 10 po domluvě |
stav: Běžné opotřebení
kniha | 200 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
osobní předání – Černý Most (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Hloubětín (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.