Kniha Základy cukrovarnictví - 2. Díl, - Výroba surového cukru a vedlejších produktů - celost. vysokošk. učebnice pro studující potravinářského směru a techn. zaměstnance cukrovaru. - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

M. Drachovská-Šimanová ... [et al.]

nakladatel SNTL
rok vydání 1957
vydání 1. vyd.
místo Praha
rozměry
poznámka il.

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(1)
Hlubočepy
120 Kč

stav: dobrý

kniha 120 Kč
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem
osobní předání – Hlubočepy (Praha)  0 Kč
Někde v metru

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 100 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy