Zdražení Zásilkovny - blog - Trh knih - online antikvariát

Zdražení Zásilkovny

Petr Sobotka / 29. 04. 2021

Zásilkovna od 1. května mírně zdražila službu Mezi námi.

Po České poště, která zdražila před měsícem doporučená psaní o 5 Kč, přichází i Zásilkovna se zdražením. Týká se služby Mezi námi, což je produkt pro zasílání balíčků mezi soukromými osobami navzájem.

Zdražení je z 65 Kč na 69 Kč. Připlatíte si tedy navíc 4 Kč nebo – chcete-li procentuální vyjádření –zhruba šest procent navíc.

Co musím udělat?

Pokud jste si v minulosti nastavovali individuální ceny poštovného v sekci Nastavení → ceny dopravy, upravte si prosím ceny v reakci na zdražení sami.



Jestliže jste do nastavení cen Zásilkovny nezasahovali, nové ceny se vám automaticky promítnou do všech vašich inzerátů již od pátku 30. dubna.

Zásilkovna se vyplatí

I přes zdražení zůstává Zásilkovna velmi atraktivní způsob dopravy. Pokud ji u svých inzerátů zatím nenabízíte, doporučujeme to co nejdříve změnit. Stále je sice k odesílání potřeba chytrý mobilní telefon s aplikací Zásilkovny, takže existuje jistá vstupní bariéra, nicméně sama Zásilkovna hovoří na produktové stránce služby o tom, že je ve vývoji webová aplikace pro odesílání. I majitelé starých dobrých tlačítkových telefonů nebo odpůrci „appek“ se snad brzy dočkají.

Naše zákaznická podpora neustále řeší dotazy na možnost změny dopravy z České pošty na Zásilkovnu u konkrétní objednávky, tak proč tohoto dopravce zájemcům o vaše knihy nenabídnout rovnu. Jak Zásilkovnu zapnout vidíte na výše uvedeném obrázku. Díky za přehodnocení!

Hodně úspěšných prodejů přeje za tým TrhKnih
Petr Sobotka

Komentáře


posjos 10. 05. 2021 v 21:57
"... možnost změny dopravy z České pošty na Zásilkovnu u konkrétní objednávky ..." bych velmi uvítal.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.