Vánoce na TrhuKnih - dárky objednávejte do 13 prosince - blog - Trh knih - online antikvariát

Vánoce na TrhuKnih - dárky objednávejte do 13 prosince

Petr Sobotka / 10. 12. 2021

TrhKnih není klasický e-shop, ale online tržiště, kde zboží balí a odesílají jiní čtenáři. Nákup knižních dárků tak u nás není možné realizovat v posledních dnech před Štědrým dnem.

V minulých letech se nám osvědčil princip stanovit poslední termín objednávání 10 dní před Štědrým dnem. TrhKnih funguje trochu jinak, než většina e-shopů - dodávky knih zajišťují jeho uživatelé ‐ čtenáři a doručení realizuje Česká pošta nebo Zásilkovna - proto nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Knižní dárky objednejte a zaplaťte do pondělí 13. prosince!



Objednávky zadané po 13. prosinci s dopravou Českou poštou nebo Zásilkovnou téměř jistě nebude možné do Štědrého dne doručit a nepomůže tomu ani urgování prodávajícího!

Předem upozorňujeme, že pokud objednáte po 13. prosinci a kniha Vám nebude do Štědrého dne doručena, nebudeme tuto skutečnost moci přijmout jako důvod pro reklamaci.

Pro prodejce

Pro prodejce v prosinci bude platit, že příchozí objednávky ze dne 13. prosince musí vyřídit ve zkrácené lhůtě, aby byly nejpozději v neděli 19. prosince odeslané.

Vyhledat pobočky České pošty otevřené v neděli je možné zde. Konkrétní návod.

Vyhledat podací místa Zásilkovny otevřené v neděli je možné zde. Konkrétní návod.

Pokud nebude objednávka do neděle 19. prosince odeslána, kupující má právo na odstoupení od nákupu a nabídneme mu vrácení peněz.

Přejeme všem klidné prožití letošních Vánoc!
Tým TrhKnih.cz

Komentáře

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.