Zpřesňujeme lokality osobních předání - blog - Trh knih - online antikvariát

Zpřesňujeme lokality osobních předání

Petr Sobotka / 14. 01. 2020

V době kdy přepravní společnosti neustále zdražují a další výhled není příznivý, stoupá význam osobních předání knih. Proto zpřesňujeme lokality, které lze na TrhuKnih zobrazovat.

Doposud jsme na u inzerátů ukazovali jen okresy, což bylo mnohdy matoucí. Přinášíme zásadní změnu, která umožní zobrazit lokalitu předání až na úroveň jednotlivé obce nebo městské části.

náhled lokalit v aktivním inzerátu

Díky této změně – doufáme – odpadne řada nedorozumění, které původní „zaokrouhlování“ lokality na okres přinášelo. Mnohdy byla vzdálenost míst v rámci okresu i několik desítek kilometrů.

Nově rušíme i omezení jedné povolené lokality v rámci okresu, můžete si tedy nastavit předání např. hned v několika částech větších měst.

Textové pole s detaily

Na obrázku výše vidíte také odstavec s podrobnostmi o místě a času předání. Tento text si nyní můžete nastavit hromadně pro všechny inzeráty v sekci Nastavení → osobní předání a zachytit do něj veškeré nuance a podmínky.

Kupující bude mít jasnou představu předem a odpadne zklamání z nedostupné lokality nebo z časově méně flexibilního prodejce.

Nabízejte osobní předání

Zejména pokud žijete ve městě, je pro zájemce, kteří od vás chtějí koupit jedinou knihu, možnost osobního předání zcela klíčová. Úspora za poštovné se mnohdy rovná ceně jiné knihy. Navíc vašim inzerátům dodá údaj o lokalitě důvěryhodnost. Proto doporučujeme, abyste osobní předání nabízeli. Pokud ho ještě nemáte, zapněte si jej v Nastavení ještě dnes!

Přeji vám mnoho úspěšných transakci!
Petr Sobotka, provozovatel portálu

Komentáře


petrsobotka 19. 01. 2020 v 22:10
Nově zadané lokality je potřeba si ručně přidat ke všem inzerátům. Nejsou u nich zadány automaticky. Toto je vlastnost, která není nová, portál se tak choval vždy. Hromadně ke všem inzerátům lze lokalitu přidat v sekci Nabízím - označit inzeráty hlavním zaškrtávátkem v záhlaví tabulky a po celých stovkách lokalitu ke všem přidat (rozbalovací nabídka Osobní předání vpravo nad tabulkou).

votava73 19. 02. 2020 v 18:44
Užitečná funkce, díky které jsem se vrátil k možnosti osobního předání. Děkuji

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.