překlad Tereza Pádecká
| jazyk | česky | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2017 | ||||||||
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Jeho výroba nebo zpracování je zdrojem obživy pro mnoho lidí na světě. Několikrát denně s ním přijde do styku úplně každý. Co je to? Přece JÍDLO! Chcete se dozvědět něco víc o tom, odkud se berou potraviny, které jíme? Ne, jídlo opravdu nepochází ze supermarketu. Vydejte se s touto knížkou s odklápěcími okénky na cestu plnou poznání, na jejímž konci budete mj. vědět, jak se vyrábí čokoláda, proč některé sýry zavánějí, zda byly mrkve vždy oranžové, kdo je vegetarián a kdo alergik, odkud pochází quinoa… Svět potravin je fascinující a skrývá mnohá nečekaná tajemství. Je čas odklopit okénka a všechna je objevit!
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)