| rok vydání | 2020 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová, nečtená
Droboučká vada desky u hřbetu viz foto
| kniha | 350 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Říčany (Praha-východ) | 0 Kč |
| Antikvariát v Říčanech na ulici 17. listopadu 23 Prosíme o vyzvednutí nejpozději do 14 dní od objednání, děkujeme | |
stav: jako nová
| kniha | 350 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 79 Kč |
stav: Jako nová
| kniha | 390 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami. Ve své první autorské kuchařce Oheň a dým seznámí čtenáře s taji kolem zakládání ohně, s jednotlivými technikami vaření na ohni, s vybavením, které používá, a které láskyplně nazývá „můj plechovej cirkus“. Na ohni připravuje nejen pořádné kusy masa, ale také vynikající zeleninové pokrmy, peče chleba a dokonce i dezerty. Vaření na venkovním ohni je nejnovějším trendem světové gastronomie a Michal Hromas patří mezi přední mistry tohoto stylu. Velká, krásná, graficky originální kuchařka, ze které od první stránky sálá oheň a stoupá kouř, patří i do kategorie „coffee table“ kuchařek, tedy kuchařek, ze kterých budete nejen vařit, ale také si v nich číst a s potěšením si je prohlížet.
Prodáno 38krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)