Kniha Co máme vědét o přípravě pokrmů - Technologie přípravy jídel - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotil 1 uživatel

[Autor:] Maryna Klimentová ; [Úv. stati:] K. Halačka

nakladatel SZdN
rok vydání 1957
vydání 2. vyd., v SZdN 1. vyd.
místo Praha
rozměry
poznámka [90] s. fot. příl.

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(233)
70 Kč

stav: velmi dobrý

kniha 70 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  120 Kč
(8)
Dolní Staré Město, Horní Maršov, Svoboda nad Úpou
50 Kč

stav: mírně opotřebovaná

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  100 Kč
Zásilkovna  95 Kč
Balíkovna  80 Kč
osobní předání – Dolní Staré Město (Trutnov)  0 Kč
osobní předání – Horní Maršov (Trutnov)  0 Kč
osobní předání – Svoboda nad Úpou (Trutnov)  0 Kč
Kdekoli na trase Horní Maršov - Trutnov
(20)
Háje
50 Kč

stav: v perfektním stavu

kniha 50 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Háje (Praha)  0 Kč
kdekoli po Praze dle dohody
Je k dispozici také vydání z roku 1956

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 45 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy