Kniha Czech Cookery - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
jazyk anglicky
rok vydání 2025
vydání 2
Zobrazit více
nakladatel Slovart
stran 64
ISBN 978-80-276-0911-6 vázaná s laminovaným potahem

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Enticingly fragrant pork baked with stewed sauerkraut and dumplings, fillet of beef in cream sauce garnished with lemon and cranberries, roast goose, pheasant with bacon, Prague ham with creamed horseradish, pancakes with bilberry sauce, strawberry dumplings made of fermented dough and sprinkled with grated white cheese, baked yeast dumplings with poppy-seed and cream cheese fillings, or Christmas cake with raisins and almonds... These are the classics that have made Czech cuisine famous. This recipe book, with its easy-to-follow instructions, plenty of tips and variations on basic recipes, and colour photographs of important steps in the preparation and presentation of the dishes, will certainly tempt you into cooking something mouthwatering for your family or friends.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)