Kniha Maso jakopotravina - Produkce, složení a vlastnosti masa - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
rok vydání 2014
vydání První
Zobrazit více
nakladatel Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
stran 328
rozměry 17 x 24 cm
ISBN 978-80-7305-673-5

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(0)
900 Kč

stav: dobrý jako nová nepoužitá

kniha 900 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  120 Kč
Zásilkovna  110 Kč
(213)
Borovina
800 Kč

stav: VÝBORNÝ STAV NOVÉ

Kniha je nová, nikdy nepoužitá a je ve 100% stavu.

kniha 800 Kč
Zásilkovna  109 Kč
osobní předání – Borovina (Třebíč)  0 Kč
Třebíč

Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)