| jazyk | česky | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2014 | ||||||||
| vydání | 1. | ||||||||
| Zobrazit více
 | |||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2014 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
| kniha | 142 Kč | 
| Zásilkovna | 69 Kč | 
| osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč | 
| Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion | |
stav: Nová, nečtená
Trochu poškozená hrana desky viz foto
| kniha | 170 Kč | 
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč | 
| Zásilkovna | 75 Kč | 
| Balíkovna | 65 Kč | 
| osobní předání – Říčany (Praha-východ) | 0 Kč | 
| Antikvariát v Říčanech na ulici 17. listopadu 23 Prosíme o vyzvednutí nejpozději do 14 dní od objednání, děkujeme | |
stav: Nová
| kniha | 250 Kč | 
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč | 
| Zásilkovna | 89 Kč | 
| osobní předání – České Budějovice 1 (České Budějovice) | 0 Kč | 
| osobní předání – Jindřichův Hradec I (Jindřichův Hradec) | 0 Kč | 
| osobní předání – Soběslav I (Soběslav, okr. Tábor) | 0 Kč | 
| Předání možné po předchozí domluvě. Více knih najdete v mé nabídce. | |
stav: viz dále
2014 Stav: Velmi dobrý
| kniha | 142 Kč | 
| Zásilkovna | 69 Kč | 
| osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč | 
| Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion | |
stav: Jako nova
| kniha | 130 Kč | 
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 104 Kč | 
| Zásilkovna | 75 Kč | 
| Balíkovna | 65 Kč | 
| osobní předání – Černé Voděrady (Praha-východ) | 0 Kč | 
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa – autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.
Prodáno 4krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
								
																								
	
	
				
	
								
				
				
				
				
					
(reklama)