rok vydání | 1920 | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Pěkný stav
Možné drobné kosmetické vady, stav viz foto
kniha | 450 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 86 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Říčany (Praha-východ) | 0 Kč |
Antikvariát v Říčanech na ulici 17. listopadu 23 Prosíme o vyzvednutí nejpozději do 14 dní od objednání, děkujeme |
stav: Zachovalá, velmi dobrý stav
Publikaci, která dokládá situaci kuchyně v období po Velké válce (1. světová válka), kdy v kuchyních nebyly chladničky či mrazničky. Všechny potraviny s krátkou trvanlivostí bylo nutné konzervovat, aby nepřišly nazmar. Staré způsoby konzervace (sušení, uz
kniha | 500 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Vyškov-Město (Vyškov) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)