Kniha Pes, který jedl lanýže - příběhy a recepty z Umbrie - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
jazyk česky
rok vydání 2018
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatel Argo
stran 400
rozměry 22 cm
poznámka Obsahuje terminologický slovník
ISBN 978-80-257-2492-7 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(247)
89 Kč

stav: velmi dobrý

kniha 89 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
(1085)
Humpolec, Pelhřimov
125 Kč

stav: bezvadný

kniha 125 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Humpolec (Pelhřimov)  0 Kč
osobní předání – Pelhřimov  0 Kč
(14073)
Říčany
220 Kč

stav: Výborný

kniha 220 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  90 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Říčany (Praha-východ)  0 Kč
Antikvariát v Říčanech na ulici 17. listopadu 23 Prosíme o vyzvednutí nejpozději do 14 dní od objednání, děkujeme
(931)
98 Kč

stav: Vyřazená z knihovny, výborný stav.

kniha 98 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
(3452)
250 Kč

stav: jako nová

T148

kniha 250 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  110 Kč
Zásilkovna  120 Kč
99 Kč

stav: jako nová, místy lehké drobné otlaky na povrchu v důsledku skladování

kniha 99 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  87 Kč
Balíkovna  50 Kč

Sháním tuto knihu

1 zájemce

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro toho o kulinářských tajemstvích italské Umbrie ví ještě mnohem víc. Její kniha je nejen kuchařkou, ale i cestopisem plným chutí a vůní, průvodcem po restauracích, vinařstvích, polích, sadech a zahradách, i vzpomínkami na lidi, které v tomto starobylém kraji potkala. Pomáhala jim sklízet šafrán, lisovat víno, vyrábět prosciutto, vypravila se na divoký chřest, na lov lanýžů, slavila v Umbrii Vánoce i další svátky – a sepsala pro vás všechno, co se naučila, včetně mnoha užitečných italských slovíček a hlavně desítek podrobně popsaných receptů a návodů.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Mohlo by vás zajímat


Poslední navštívené (vypsat vše)