Kniha Význam proteolýzy během zrání přírodních sýrů - Teze habilitační práce - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
? obálka není k dispozici
jazyk česky
rok vydání 2015
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatel Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
stran 50
ISBN 978-80-7454-518-4

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Habilitační práce se zabývá významem intenzity proteolytických procesů v přírodních sýrech pro vybrané jakostní parametry této komodity. Během zrání přírodních sýrů byly podmínkami skladování (zejména teplotou) přímo ovlivněny texturní vlastnosti a také koncentrace prekurzorů senzoricky aktivních látek – volných aminokyselin.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)