Kniha Kniha pro celiaky - Nové poznatky pro lékaře, nemocné a pacienty - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
jazyk česky
rok vydání 2015
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatel Pragma
stran 240
ISBN 978-80-7349-434-6

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(53)
30 Kč

stav: Dobrý

Může nést známky škrábanců či mírně ohnuté růžky od skladování

kniha 30 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
(5502)
Brno-město
129 Kč

stav: velmi pěkný stav textové části, lehce opotřebené desky

kniha 129 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  119 Kč
Zásilkovna  99 Kč
Balíkovna  79 Kč
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč
(22)
Přelouč
78 Kč

stav: otlučené rohy

kniha 78 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Přelouč (Pardubice)  0 Kč
(5502)
Brno-město
159 Kč

stav: Nová, nečtená

kniha 159 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  119 Kč
Zásilkovna  99 Kč
Balíkovna  79 Kč
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč
(746)
Nová Paka
79 Kč

stav: Nová, nečtená

kniha 79 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Nová Paka (Jičín)  0 Kč
(4)
Broumov
85 Kč

stav: nová, nečtená

kniha 85 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  68 Kč
Zásilkovna  75 Kč
osobní předání – Broumov (Náchod)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Celiakie, známá také jako glutenová enteropatie, endemická sprue nebo nesnášenlivost lepku, je běžná nemoc, která postihuje trávicí ústrojí člověka. Pacienti s touto diagnózou nepříznivě reagují na potraviny obsahující lepek. Lepek je směs bílkovin, které se nachází v určitých druzích obilnin jako pšenice, žito a ječmen. Vyskytuje se také v potravinách, například v pečivu, těstovinách a sušenkách. Imunitní systém člověka s celiakií považuje jednu látku tvořící lepek, gliadin, za hrozbu a podle toho na ni reaguje negativně. Imunitní systém vyrábí protilátky, aby se této domněle škodlivé látce ubránil.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Mohlo by vás zajímat