Angelika Ilies, překlad Tomáš Kurka
| edice | Esence | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2018 | ||||||||
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Velmi pěkná
Možné drobné kosmetické vady, stav viz foto
| kniha | 80 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Říčany (Praha-východ) | 0 Kč |
| Antikvariát v Říčanech na ulici 17. listopadu 23 Prosíme o vyzvednutí nejpozději do 14 dní od objednání, děkujeme | |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro celou rodinu a bez toho, abyste museli stát dlouho u sporáku. Bonusem jsou praktické tipy, jak vybrat správnou část masa pro daný pokrm, či kdy je steak rare, medium a well-done.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)