nakladatel | Slovart |
---|---|
rok vydání | 2008 |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 256 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-7391-138-6 (váz.) |
Vůni a chuti čerstvě upečeného pokrmu se nic nevyrovná. Sbírka více než 170 receptů z celého světa na pečené maso a ryby, zapečené těstoviny či zeleninu, moučníky nebo domácí chléb vám určitě přinese inspiraci při každodenním i svátečním pečení. Postupy vysvětlujeme krok za krokem a pro názornost připojujeme také návodové fotografie. Možná vyzkoušíte kuřecí balíček po italsku, neapolské telecí kotlety, polentu s uzenou treskou, pstruha se slaninou, špagety s masovými kuličkami, nákyp ze tří sýrů, lilek plněný těstovinami, chlebové koláčky s česnekem, žemle se sušenými rajčaty, chléb zadělávaný jogurtem, pomerančovou bábovku, muffiny s brusinkami, mandlové dortíky, malinový či ostružinový koláč, zázvorové dukátky, sušenky s kari kořením… A to je jenom pár zajímavých příkladů.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: téměř nepoužitá
kniha | 99 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Žatec (Louny) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.