rok vydání | 2005 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Receptář zahrnuje řadu rad a receptů na těstovinová a rýžová jídla, která zasluhují v naší kuchyni mnohem větší pozornost, než jim byla dosud věnována. tendence k vyšší spotřebě těchto rostlinných složek, které ve vhodných úpravách obsahují řadu cenných rostlinných bílkovin, vitamínů a nerostných látek, je v souladu se záměry k racionalizaci lidské výživy, která je jednou důležitých součástí péče o udržení a upevnění zdraví. K tomuto cíli je zaměřen i náš receptář.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.
(reklama)