| edice | Rostlinná výroba | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 1977 | ||||||||
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý
Po dohodě lze knihu předat i někde v Praze (nejlépe na metru C).
| kniha | 80 Kč |
| prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
| osobní předání – Kunratice (Praha) | 0 Kč |
| Přesné místo a hodina předání dle dohody. Lze i o víkendu. Prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem. | |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů,povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj.
Prodáno 10krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)