rok vydání | 2000 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Evropská národní kuchyně La dolce vita – to je jedna ze životních zásad, jimiž se řídí Itálie. Nedílnou součástí života v této zemi je také lahodné jídlo. Nejlepší způsob, jak začít italský kulinářský večer, je chutný předkrm vzbuzující chuť k dalším gurmánským požitkům. Vychutnejte si fantastické italské předkrmy, jako lahodné carpaccio z tuňáka se sherry, šťavnatou šunku s fíky, osvěžující fenyklový salát s pomeranči či známou polévku minestrone alle milanese, a přeměňte i svou kuchyň na ráj plný středomořských chutí a vůní
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)