| rok vydání | 2019 | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2019 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
| kniha | 54 Kč |
| Zásilkovna | 69 Kč |
| osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
| Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion | |
stav: perfektní
| kniha | 50 Kč |
| Zásilkovna | 90 Kč |
| osobní předání – Černý Most (Praha) | 0 Kč |
| Pouze jeden den v týdnu. Stanice tramvaje Jindřišská | |
stav: jako nová
| kniha | 100 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Černý Most (Praha) | 0 Kč |
| Předání možné v celé Praze - dle domluvy | |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Pavel Maurer je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu - Radiožurnál, jsou rozděleny do kapitol, které vám poodhalí náhled barda českého kulinářského světa na nejrůznější témata zahrnující kulturu restaurací, jídelní zvyky a rituály, nebo třeba specifika české i zahraniční kuchyně.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)