| rok vydání | 2005 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Pokud patříte mezi ty, kteří si rádi pochutnají na klasické české zabíjačce a zároveň jste zručnými kuchaři, pak je tato kniha s 344 recepty na zabijačkové speciality to pravé. Najdete zde například recepty na velmi oblíbené jelita a jaternice, tlačenky, paštiky, salámy, klobásy, uzená masa a spoustu dalších specialit. V případě, že jste kuchaři začátečníci vám pomůžou podrobné návody, které jsou uvedeny u každého receptu.
Prodáno 6krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)