kolektiv autorů
edice | Knižnice Pekaře a cukráře | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2013 | ||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý
minimální stopy opotřebení, jen mírně ohnuté rohy na deskách (foto), uvnitř v pěkném stavu, stránky jsou čisté, pěkné
150925-650
kniha | 587 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Poruba (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
osobní předání – Pustkovec (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
Ostrava - Poruba 7.obvod, nebo Pustkovec |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Publikace podává přehled o obilovinách používaných v pekařské technologii, jejich zpracování a významu ve výživě člověka. Je zamýšlena jednak jako odborná učebnice žáků středních odborných škol, ale také jako praktická příručka v pekařských a cukrářských provozovnách.
Prodáno 12krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)