Kniha Pekařská technologie - I. - Suroviny - Trh knih - online antikvariát

kolektiv autorů

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
kniha Pekařská technologie I. - Suroviny, Pekař a cukrář 2013
edice Knižnice Pekaře a cukráře
rok vydání 2013
Zobrazit více
nakladatel Pekař a cukrář
stran 238
rozměry 22 cm
ISBN 978-80-903913-7-6 (váz.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(2498)
Poruba, Pustkovec
587 Kč

stav: velmi dobrý

minimální stopy opotřebení, jen mírně ohnuté rohy na deskách (foto), uvnitř v pěkném stavu, stránky jsou čisté, pěkné
150925-650

kniha 587 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Poruba (Ostrava, okr. Ostrava-město)  0 Kč
osobní předání – Pustkovec (Ostrava, okr. Ostrava-město)  0 Kč
Ostrava - Poruba 7.obvod, nebo Pustkovec
(0)
600 Kč

stav: dobrý jako nová nepoužitá

kniha 600 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  120 Kč
Zásilkovna  110 Kč

Sháním tuto knihu

3 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Publikace podává přehled o obilovinách používaných v pekařské technologii, jejich zpracování a významu ve výživě člověka. Je zamýšlena jednak jako odborná učebnice žáků středních odborných škol, ale také jako praktická příručka v pekařských a cukrářských provozovnách.

Historie prodejů

Prodáno 12krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Mohlo by vás zajímat


Poslední navštívené (vypsat vše)