Kniha Konservace potravin - Základy a způsoby dlouhodobého uchovávání ovoce, zeleniny a masa : Určeno stř. a vyš. kádrům konservárenského prům. a studentům na vys. a odb. školách - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Vladimír Kyzlink

rok vydání 1954
vydání 1. vyd.
Zobrazit více
nakladatel SNTL
místo Praha
rozměry
poznámka [2] s. příl.

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
450 Kč

stav: Dobrý stav

Dobrý stav.

Rok vydání: 1954

Počet stran: 407

Vazba: tvrdá

Vydavatel: SNTL

Ilustroval:

Vydání:

Způsob doručení: dopis

13.7.2023 s/ 197

kniha 450 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč

Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Historie prodejů

Prodáno jednou za cenu 300 Kč.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)