Kniha Konservace potravin - Základy a způsoby dlouhodobého uchovávání ovoce, zeleniny a masa : Určeno stř. a vyš. kádrům konservárenského prům. a studentům na vys. a odb. školách - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Vladimír Kyzlink

nakladatel SNTL
rok vydání 1954
vydání 1. vyd.
místo Praha
rozměry
poznámka [2] s. příl.

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
450 Kč

stav: Dobrý stav

Dobrý stav.

Rok vydání: 1954

Počet stran: 407

Vazba: tvrdá

Vydavatel: SNTL

Ilustroval:

Vydání:

Způsob doručení: dopis

13.7.2023 s/ 197

kniha 450 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  94 Kč
Zásilkovna  79 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 300 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy