[Tomáš Karpíšek, Oldřich Sahajdák, Svatava Dvořáčková]
| rok vydání | 2006 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Ambiente. Když je řeč o hmotnosti takovéto knihy, míní se pouze hmotnost fyzická, tj. váha papíru, obálky, tiskových barev. To důležité, totiž myšlenky a podněty zakladatele podniků Ambiente, jeho pohnutky a první kroky k realizaci dnes už po čertech prosperujícího projektu nejsou fyzikálními jednotkami měřitelné. Deset, vlastně už jedenáct let osudů a práce týmu čítajícího dnes „…jedenáct náročných šéfkuchařů, dvanáct zkušených sommeliérů, sto a dvacet uzurpovaných kuchařů, 110 pozorných servírek a číšníků“, kteří se snaží o co nejkomplexnější uspokojení tužeb a přání mnohdy poněkud zpovykaných hostů. To vše je koncentrováno v jemných esencích receptur devadesáti krmí, které uvádějí klientelu restaurací v gourmetské vytržení. Zvláště, jsou-li pak citlivě kombinovány s těmi nejpříhodnějšími víny. Celý tento ansámbl musí mít nějakého dirigenta. Již po prvních stranách sami seznáte, že v pouhých devíti stech osmdesáti gramech hmotnosti této publikace se skrývá tolik invence jejího hlavního aktéra a tolik dobrých nápadů celého realizačního týmu, že je nelze vyvážit žádnou měrnou jednotkou. Restaurace Ambiente přišla na svět roku 1995 v lokaci zdaleka ne optimální a svým zaměřením tehdy dosti neobvyklá. Do vínku dostala přídomek Living Restaurant a v jeho duchu také začala fungovat.
Prodáno 4krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)