Mirka van Gils Slavíková ; [foto Pavlína Váchalová]
| rok vydání | 2010 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
                                Zobrazit více
  | 
                        |||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Na 64 stranách najdete vše, co budete potřebovat, abyste se stali mistry v přípravě této populární lahůdky - postupy nafocené krok za krokem, informace o použitých surovinách a recepty na vynikající cheesecakes. Kniha je jediná s touto tématikou, kterou lze najít na našem trhu. Je napsaná tak, aby jí porozuměli začátečníci a aby v ní našli inspiraci také zkušení cukráři. Všechny recepty jsou originálním dílem Mirky van Gils Slavíkové, která je připravovala v Kulinářském ateliéru Appetito. Každý recept jsme tady pečlivě několikrát vyzkoušeli, ochutnali, pak nafotili a nakonec s láskou snědli. Ty nejlepší jsme pak zařadili do této knihy.
Prodáno 13krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
								
													
	
	
				
	
								
				
				
				
				
					
(reklama)