Mirka van Gils Slavíková ; [foto Pavlína Váchalová]
rok vydání | 2010 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Dobrý
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Kroměříž | 0 Kč |
Osobní předání: Brno / Kroměříž |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Na 64 stranách najdete vše, co budete potřebovat, abyste se stali mistry v přípravě této populární lahůdky - postupy nafocené krok za krokem, informace o použitých surovinách a recepty na vynikající cheesecakes. Kniha je jediná s touto tématikou, kterou lze najít na našem trhu. Je napsaná tak, aby jí porozuměli začátečníci a aby v ní našli inspiraci také zkušení cukráři. Všechny recepty jsou originálním dílem Mirky van Gils Slavíkové, která je připravovala v Kulinářském ateliéru Appetito. Každý recept jsme tady pečlivě několikrát vyzkoušeli, ochutnali, pak nafotili a nakonec s láskou snědli. Ty nejlepší jsme pak zařadili do této knihy.
Prodáno 13krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)