[z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2008 | ||||||||||||
vydání | Vyd. 2. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2008 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Brožovaná
kniha | 65 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 95 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
osobní předání – Dolní Staré Město (Trutnov) | 0 Kč |
osobní předání – Horní Maršov (Trutnov) | 0 Kč |
osobní předání – Svoboda nad Úpou (Trutnov) | 0 Kč |
Kdekoli na trase Horní Maršov - Trutnov |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Pojďte grilovat! Pozvěte přátele, sousedy a známé na kouzelné rožnění pod letní oblohou. Přitom grilování není jen společenská událost. Ke kulinářskému zážitku patří také marinování masa, správné rozdělávání ohně i udržování optimálního stupně rozžhaveného uhlí. Na pohoštění nemusíte připravovat jen klobásy a steaky. Grilované marinované ryby, vepřová žebírka, kuřecí stehna, křupavá zelenina či šťavnaté ovoce nabízejí jedinečný chuťový požitek, jehož nedosáhnete jinou tepelnou úpravou. A nezapomeňte na saláty, kořeněné omáčky, jogurtové dipy či ochucená másla, na nichž si u otevřeného ohně výborně pochutnáte. Exkluzivně Oblíbená klasika i moderní trendy pro gril
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)