[z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2008 | ||||||||||||
vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Brambory Tak všední pokrm jako brambory, a připravené pro labužníka? Věřte nevěřte - vařené v páře, opékané, pečené, grilované, smažené, rozmačkané, strouhané, nakrájené na lupínky nebo na hranolky, vždy překvapí svou chutí. Zkuste zhotovit ty nejlepší pokrmy podle regionálních a mezinárodních receptů - polévky, saláty, knedlíky, šišky, bramboráky, placky, noky i omelety. Kromě tradičních jídel z pánve, hrnce nebo z trouby můžete pro hosty servírovat také pohoštění z brambor na party. Poznáte, zda je brambor lojovitý nebo moučnatý, víte, jak brambory nakupovat, skladovat a jak správně vařit? O tom je navíc úvodní zbožíznalství. Nechte si chutnat a vybírejte z bohaté nabídky: berlínský bramborový salát, kaše zapékaná v miskách s mozzarellou, bramborová roláda či knedlíky s bylinkami, bramborové lodičky s dvojí náplní, koláč s hřiby, falcké brambory dušené na víně, insalata di patate, pikantní bramborová omeleta nebo smažené bramborové košíčky plněné zeleninou... Brambory nikdy neomrzí. Stačí otevřít naši kuchařku a vyzkoušet, co ještě neznáte.
Prodáno 2krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)