překlad Michal Babor
nakladatel | Svojtka & Co. |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 240 |
rozměry | 16 cm |
ISBN | 978-80-256-1119-7 (váz.) |
Více než 100 receptů na klasickou zmrzlinu ze smetany, nebo dietnější zmrzlinu ve formě sorbetu. Přehledné zpracování usnadní orientaci v receptech - na jedné stránce jsou uvedeny ingredience společně s postupem a na protější straně je fotografie zmrzliny. Všechny recepty lze připravit bez zmrzlinového stroje
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: super
knížka je bez požkození, bohatě ilustrovaná hezky zpracovaná kuchařka v praktickém formátu
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Podolí (Praha) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.