Kniha Bramborová kuchyně - [praktická příručka : jak zužitkovati brambory v kuchyni] : úprava jídel, polévek, omáček, pečiv, dortů, salátů a pod. z bramborů pro malé, střední i větší domácnosti, jídelny, kuchyně restaurační i hotelové - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Jaroslav Dvořák

rok vydání 1942
vydání 3. vyd.
Zobrazit více
nakladatel Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky
místo V Praze
stran 130
rozměry

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
Olomouc
190 Kč

stav: používaná, opotřebovaná, bez potrhaných stran

kniha 190 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  129 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Balíkovna  70 Kč
osobní předání – Olomouc  0 Kč
(53)
Hrdějovice
250 Kč

stav: Nic moc , ujde

Fleky, poničená hlavní obálka, listy ok ale fleky. Je znát že byla používána .
List libušské kuře bylo uvnitř přidávám k tomu ????????????

kniha 250 Kč
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem
osobní předání – Hrdějovice (České Budějovice)  0 Kč

Sháním tuto knihu

3 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Historie prodejů

Prodáno 5krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Mohlo by vás zajímat


Poslední navštívené (vypsat vše)