Kniha Tajnosti francouzského pekaře - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
kniha Tajnosti francouzského pekaře, Argo 2015
jazyk česky
rok vydání 2015
vydání 2.
Zobrazit více
nakladatel Argo
stran 132
rozměry 148x210
ISBN 978-80-257-1471-3

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(280)
Prostějov
135 Kč

stav: úplně nová

Perfektní stav, úplně nová.

kniha 135 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  87 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  49 Kč
osobní předání – Prostějov  0 Kč
(20797)
Liberec I-Staré Město
175 Kč

stav: viz dále

2015 Stav: Velmi dobrý

kniha 175 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion
(2036)
110 Kč

stav: Nová

kniha 110 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
Zásilkovna  89 Kč
(14)
Česká Lípa, Rumburk 1
100 Kč

stav: Nová

kniha 100 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  87 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Česká Lípa  0 Kč
osobní předání – Rumburk 1 (Rumburk, okr. Děčín)  0 Kč
(109)
99 Kč

stav: Nová, nečtená, ale poškozený přebal

kniha 99 Kč
Zásilkovna  94 Kč
(909)
98 Kč

stav: Vyřazená z knihovny, výborný stav.

kniha 98 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  49 Kč

Sháním tuto knihu

1 zájemce

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu".

Historie prodejů

Prodáno 8krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)