Zdeněk Pohlreich, Michal Pšenička, ilustrace Alena Hrbková
rok vydání | 2012 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2012 Stav: Velmi dobrý
kniha | 241 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: jako nová
kniha | 125 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 79 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: dobrý/ velmi dobrý - nová v původví folii
80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny. Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recept
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: nová
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
stav: Lehce natrhlý obal
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Háje (Praha) | 0 Kč |
stav: Velmi dobrý
Kniha s přebalem. Ke každé zakoupené knize + 1kniha za 50Kč zdarma. Můžete si vybrat z mé nabídky. Název napište do zprávy.
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: Pěkný stav, 1x čtena
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
stav: používaná, v pěkném stavu
kniha | 150 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Příbram I (Příbram) | 0 Kč |
stav: 1x čtená
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 105 Kč |
Zásilkovna | 110 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.
Prodáno 13krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)