| jazyk | česky | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2015 | ||||||
| vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Jako nová
| kniha | 210 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Pardubice-Staré Město (Pardubice) | 0 Kč |
| osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Záběhlice (Praha) | 0 Kč |
stav: velmi dobrý
| kniha | 120 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 75 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá. Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlíky... a mnoho dalších vynikajících lahůdek. Díky koření a dalších ingrediencí se pohanka může proměnit z opomíjené šedé myšky kuchyně na moderní a zdravé zpestření vašeho jídelníčku. Autorka inspiraci pro své recepty čerpá z domácích tradic, ale také v zahraničí. Hana Šimková je známá autorka dietních receptů, která své zkušenosti v tomto oboru získala více než 20letou péčí o několik alergiků ve své rodině. Věnuje se zejména bezlepkové, bezsojové a bezmléčné stravě, preferuje vegetariánskou výživu, ale maso nezavrhuje.
Prodáno 2krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)