jazyk | česky | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2015 | ||||||||
vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Perfektní stav
kniha | 200 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
stav: nová, zabalená
sešla se mi 2x, tak jednu prodávám, vhodná i jako dárek, je stále v plastovém obalu
kniha | 300 Kč |
Zásilkovna | 90 Kč |
osobní předání – Moravská Ostrava (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
Forum Nová Karolina |
stav: Nová
kniha | 200 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: úplně nová, zabalená
kniha | 300 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.
Prodáno 33krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)