| jazyk | česky | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2015 | ||||||||
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: úplně nová, zabalená
| kniha | 300 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
stav: nová, nečtená
ještě zatavená ve fólii
| kniha | 390 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
| Balíkovna | 49 Kč |
stav: nová, zabalená
sešla se mi 2x, tak jednu prodávám, vhodná i jako dárek, je stále v plastovém obalu
| kniha | 300 Kč |
| Zásilkovna | 90 Kč |
| osobní předání – Moravská Ostrava (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
| Forum Nová Karolina | |
stav: Perfektní stav
| kniha | 200 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.
Prodáno 34krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)