Kniha Normy jídel v závodních jídelnách - Základní normy pro výrobu jídel podávaných s příspěvkem závodu - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

[V příl. doslov] k novému vyd.: Josef Semrád

rok vydání 1956
vydání Nové, dopln. a rozš. vyd.
Zobrazit více
nakladatel Zásobovací podnik st. obchodu
místo Praha
rozměry
poznámka [4] s. příl.

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(211)
Bohunice, Dolní Heršpice
385 Kč

stav: horší stav obalu

desky knihy trochu popsány a jeden list (prázdný) je popsaný

kniha 385 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Bohunice (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč
osobní předání – Dolní Heršpice (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč

Sháním tuto knihu

2 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Historie prodejů

Prodáno 9krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)