jazyk | francouzsky | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2013 | ||||||||
vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
La troncation en tant que procédé d´abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain
(reklama)
Publikace se zabývá postavením tronkace, jež představuje jeden ze způsobů zkracování slov současné francouzštiny, popisuje povahu všech lexikálních jednotek tvořených za pomoci tronkace, všímá si jejich charakteristických rysů, zaznamenává zvláštnosti při jejich použití či tvorbě. Nakonec se zaměřuje na jejich znalost a percepci dnešními rodilými mluvčími.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.
(reklama)