Ralf Meier, překlad Dagmar Hoangová
        						        						                          							
												
											
										
										
					
				| rok vydání | 2007 | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 1. | ||||||||||
                                Zobrazit více
  | 
                        |||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Publikace určená široké čtenářské veřejnosti velmi rozumně, srozumitelně a čtivě vysvětluje, co je cholesterol, jakou má funkci v lidském těle, v jakých potravinách je obsažen a jak je možné regulovat jeho hladinu v organismu. Prakticky zaměřené kapitoly pomáhají orientovat se v obsahu tuků a cholesterolu v potravinách (přehledné tabulky) a vysvětlují, jak pomocí správné výživy a dostatku pohybu s cholesterolem suverénně hospodařit. Kniha je doplněna tabulkami živin, tipy pro upevnění kondice a zajímavými recepty.
Prodáno 3krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
								
													
	
	
				
	
								
				
				
				
				
					
(reklama)