autorky Christiane Schäfer, Ellen Stemmer ; fotografie Jörn Rynio
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2010 | ||||||||||||
| vydání | České vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
| kniha | 200 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
| Balíkovna | 79 Kč |
stav: velmi dobrý
trochu ohnutý roh na zadní straně obálky
| kniha | 150 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 75 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Máte celiakii a postrádáte vůni čerstvě upečeného chleba a houstičky k snídani? Chybí vám koláče a dortíky při posezení u kávy či cukroví na Vánoce? Tak teď si můžete vydechnout úlevou, protože vaše oblíbené dobroty jsou zpátky! S recepty a radami v této knize se dozvíte hodně nových informací o bezlepkových surovinách a těstech, která vás krok za krokem naučíme připravit. Vyzkoušené recepty a rady vycházející z praxe zaručují, že i u vás zavoní pečivo čerstvě vytažené z trouby. Bezlepkové pečení - recepty pro každou příležitost Více než 90 receptů na pečivo všeho druhu: chléb a žemle, klasické koláče, dorty, sušenky i sváteční cukroví zachutnají rodině i hostům. Úspěšné pečení bez lepku: přehled druhů bezlepkové mouky a pomůcek k pečení, rady a tipy z praxe. Jednoduše vysvětlené důležité informace: příjem živin při celiakii, značení potravin, mlýnky na obilí a další.
Prodáno jednou za cenu 110 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)