jazyk | česky | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2015 | ||||||
vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý
kniha | 139 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Staré Město (Praha) | 0 Kč |
stav: zachovalá
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí… Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)